Saturday, 26 February 2011

26/02/2011
hm...arini bgn awll dlm kul 9am dh bgn,abe no 2 aku kejutkn..
hehehe..well aku ngantuk smbung tido blik smpai kul 11,
then bgn..g bsuh bju,wat brekfast,then..kul 2pm aku tgk citer hindustan..waduh2 meleleh airmata...huh,tu la yg d nmakn persahabatan yg sejati...<==conclusion of the story..
pas tu,aku tlelap jb la pulak..tpi before 6 dah trjage..
pas tu ujan lebat gile kut!!agk mnakutkn...
nie skg,im alone nk wat asgmnt lak...

Sunday, 20 February 2011

ok my dear blogg..
huh..where should i start first?? What i wanna talk here..is just bout my life..

well before this..my life just like others life...
got happy story,sadness,angry,scared... everything in the life rules...
but i started to know,learn about wat life really is..all start when im in 14...
k,skg aku type in malay la..or mix.. i guess its ok kut..??
heheh yela,omputih aku pun xde la best sgt..kihkihkih!!!
So, mse tue aku x dduk dgn family aku.. ku dduk dgn uncle aku..n mse tu aku dah biase hidup brjauhan dgn family aku.coz since 12 years aku dah dduk dgn famliy angkat aku mase upSr dulu.
Then,rezen aku dduk dgn uncle aku adalah d ssbkn oleh skolah..,my daaddy slu kene transfer tmpat kerje..so aku ni pun dah x larat nk pindah2 skolah..yela,bnda tu leceh sgt bagi aku..mcm2 bnda nk buat kn??
aku rasa ramai yg x suke psl pindah2 skolah ni, yela.. mane x nyer.. kene cari kawn baru..nk adapt ngn suasana skolah bru lagi..sume tu memakan mase gak..pe tah g klu yg pemalu..oh..lgi la truk!!
tpi  d sbbkn aku ni agk x pemalu..huhu so,senang je la sume tu bagi aku..
Ok,uncle aku nie ade la anak bongsu die..pompuan..mse tu umo dy bru 12..tpi mmccm bkn 12..
die agk 'nakal' la..so,ku ni pun lame2 dah mula jdi nakal..tpi xde r nakal mcm die..hehehe
N then, ade 1 mlm tu..kazen ku ni ajak la kuar mlm nk g fun fair..ku xnk g,tpi die pkse,so ku follow je la...
bile dah smpai kt sne,ku x layan sgt sbb mse tu aku x sihat..so ku pesan kt dy ku tgu kt tmpt entrance,so..mse ku tgh tgu dy kt dlm tu...ku trnmpk sorg mamat chiness nie...kire kazen aku jgk,ku trus buat2 x nmpk..ntah knpe aku x suke kat dy,sedangkn kazen2 pompuan aku yg lain sume trgile2 kt dy..yela dy mmg handsome tpi aku x bkenen lngsung. So,ku x angkt muke mse tu...xnk la dy tgk ku..sbb ku x nk sembang mse tu...tpi ku angkt muke trsalah timing la pulak............
ku angkat muke time dy btul2 depan aku...aku trgamam jb ler..tpi buat2 manis muke la..
say hye,pas tu ku x ckp g..tpi dy still nk sembang..last2 ku kata la nk blah..dy mnta la no hp ku..
ku ni fkir kazen ku ni buang tabiat kut..tpi ku bgi je la.. so ku mnta nio dy,biar ku miz koll.. bila dy bagi ku,ku x caye..sbb no dy mmg lawa..cun la no dy.. ku ckp la dy tipu,so dy kata klu x caye try mis koll..then,bila aku kol mmg btul..well ku just tersengih je la..mnunjukkn gigi aku yg x lawa nie..kihkih...
so pas tu ku pun dh blik ngn kazen aku..
well x lame pas tu,ntah mcm mane..kitorg ni couple...
pelik..tpi benar.. tpi ku x fkir serius sbb dy tu kazen aku..
tpi days to days..ktorg makin rapt,makin intim.. makin serius la pulak..
until la one day,aku gtau kt dy ku de bf lain..
dy frust giler..smpai dy nk bnuh dri..but then kitorg setel balik..
hmm ok la..later i sambung ok???
20/02/2011 @ 20:20

todAy i got nothing to do.. just stay at home..
woke up,then eat then go sleep again n agian n again......
but its ok,can gain more my weight..hehehehe


hold On Yeah...

    i think i want to talk bout my life....
                   just in a few moment...

Saturday, 19 February 2011

Go to fullsize image



well...                                                             


Have u ever think that u are the one of the among others...
that lucky can survive n go through this life?
see how speciall v are... v are the strongest
one coz v can go through this life...

Go to fullsize imageGo to fullsize imagewaa..stars in da sky..